Hotel DIVČIBARE je idealno mesto za organizovanje kongresa, seminara, radionica, prezentacija, poslovnih susreta…

U ponudi je nekoliko odlično opremljenih sala za ovu namenu.

Hotel DIVČIBARE je idealno mesto za organizovanje kongresa, seminara, radionica, prezentacija, poslovnih susreta. U ponudi je nekoliko odlično opremljenih sala za ovu namenu.

KAMIN SALA

Kamin sala je pogodna za održavenje seminara, prezentacija, stručnih usavršavanja i koktela, kapaciteta do 300 mesta. Poseduje neophodnu opremu: projektor i platno za projekcije, flip čart, ozvučenje.

VOJVODIN SALON

Vojvodin salon je pogodan za poslovne susrete do 40 osoba. Poseduje neophodnu opremu: projektor i platno za projekcije, flip čart, ozvučenje.

U Hotelu DIVČIBARE postoji mogućnost korišćenja više manjih celina za potrebe seminara, radionica, prezentacija, poslovnih susreta…

Klijentima je na raspolaganju neophodna oprema: projektor i platno za projekcije, flip čart, ozvučenje. U izgradnji je i kongresni centar na površini od 20.000 kvadratnih metara, sa 300 smeštajnih jedinica i sa svim pratećim uslovima za kongresni turizam.

U okviru Hotela Divčibare je moguće organizovati seminare i konferencije od 50 do 300 polaznika.

Pozorište

Učionica

Koktel

Kamin sala

300

180

400

VIP mala sala

80

60

150

Hotel Divčibare nudi mogućnost kombinovanja rada sa opuštanjem, zahvaljujući sportskim objekatima, diskoteci i piano baru sa kaminom.

Takođe, kratki ali zanimljivi izleti se mogu organizovati u okruženju.