Hotel DIVČIBARE je idealno mesto za organizovanje kongresa, seminara, radionica, prezentacija, poslovnih susreta…

U ponudi je nekoliko odlično opremljenih sala za ovu namenu.

Hotel DIVČIBARE je idealno mesto za organizovanje kongresa, seminara, radionica, prezentacija, poslovnih susreta. U ponudi je nekoliko odlično opremljenih sala za ovu namenu.

KAMIN SALA

Kamin sala je pogodna za održavenje seminara, prezentacija, stručnih usavršavanja i koktela, kapaciteta do 300 mesta. Poseduje neophodnu opremu: projektor i platno za projekcije, flip čart, ozvučenje.

Hotel DIVČIBARE | Kamin sala

VOJVODIN SALON

Vojvodin salon je pogodan za poslovne susrete do 40 osoba. Poseduje neophodnu opremu: projektor i platno za projekcije, flip čart, ozvučenje.

Hotel DIVČIBARE | Vojvodin Salon

U Hotelu DIVČIBARE postoji mogućnost korišćenja više manjih celina za potrebe seminara, radionica, prezentacija, poslovnih susreta…

Klijentima je na raspolaganju neophodna oprema: projektor i platno za projekcije, flip čart, ozvučenje. U izgradnji je i kongresni centar na površini od 20.000 kvadratnih metara, sa 300 smeštajnih jedinica i sa svim pratećim uslovima za kongresni turizam.

U okviru Hotela Divčibare je moguće organizovati seminare i konferencije od 50 do 300 polaznika.Hotel DIVČIBARE | Kongresni turizamHotel DIVČIBARE | Kongresni turizamHotel DIVČIBARE | Kongresni turizam

Pozorište

Učionica

Koktel

Kamin sala

300

180

400

VIP mala sala

80

60

150

Hotel Divčibare nudi mogućnost kombinovanja rada sa opuštanjem, zahvaljujući sportskim objekatima, diskoteci i piano baru sa kaminom.

Takođe, kratki ali zanimljivi izleti se mogu organizovati u okruženju.