Predivni pogledi... Istinita udobnost

Smeštajni deo kao posebna celina u sklopu hotela gostima omogućava nesmetan odmor.

Standard soba

Opremljena komfornim francuskim ležajem, dušekom visokog kvaliteta i posteljinom od damasta obezbeđuje željenu udobnost.

Twin soba

Opremljena sa dva odvojena ležaja, dušecima visokog kvaliteta i posteljinom od damasta omogućiće Vam željenu udobnost i idealan odmor.

Familly soba

Opremljena komfornim francuskim ležajem i foteljom ili dvosedom na razvlačenje, obezbeđuje željenu udobnost za celu porodicu.

Apartman

Opremljen komfornim francuskim ležajem, dušekom visokog kvaliteta i posteljinom od damasta obezbeđuje željenu udobnost.

Usluge koje vas čekaju...

Hotel je kategorisan sa tri zvezdice, a sobe su obezbeđene najsavremenijim sistemom kartica sa mikročipom.

Restoran

Spoj tradicionalne i moderne kuhinje… U restoranu hotela DIVČIBARE pripremaju se vrhunski specijaliteti – pansionski, svečani i a’la carte obroci. Doručak je na bazi švedskog stola, dok se ručak i večera serviraju po meniju.

Relaksacija

Naši gosti mogu uživati u bazenu i sauni hotela. Za ljubitelje sportskih aktivnosti na raspolaganju su 2 teniska terena sa betonskom podlogom, 4 košarkaška igrališta, 3 odbojkaška terena, jedan rukometni teren i teren za mali fudbal u blizini.

Priroda

Hotel je smešten u centru Divčibara, okružen borovom šumom. Sa balkona se pruža božanstven pogled. Gosti mogu uživati šetnji prelepim predelima ove vazdušne banje.