O hotelu Divčibare

Naš hotel nudi raznovrsne tipove soba, uključujući udobne Standard, Twin i prostrane Family sobe, kao i Apartmane. Cene variraju u zavisnosti od tipa sobe i sezonskih promocija. Svojom udobnošću i opremom, svaka soba će zadovoljiti vaše potrebe za udobnim boravkom.

Da, naš hotel poseduje restoran u kojem možete uživati u širokom spektru kulinarskih iskustava. Naši šefovi kuhinje pripremaju pansionske obroke, svečane menije i a la carte jela, koristeći sveže i lokalne sastojke kako bi zadovoljili različite ukuse naših gostiju.
Za konferencije i proslave pravimo prilagođeni meni po želji klijenata.

Naravno, ponosimo se našim komfornim spa centrom koji uključuje bazen, saunu i različite wellness tretmane. Naš cilj je pružiti vam potpuno opuštanje i revitalizaciju tokom vašeg boravka.

Nažalost, iz razloga higijene i komfora svih naših gostiju, ne dozvoljavamo prisustvo kućnih ljubimaca u našem hotelu.

Aktivnosti

Slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam pružili sve potrebne informacije i podršku u organizaciji konferencija, seminara i posebnih događaja. Naše iskusno osoblje stoji vam na raspolaganju kako biste obezbedili nezaboravno iskustvo.
Za posebne prilike kao što su ove dobićete posebne cene.

Da, gostima je na raspolaganju besplatan parking na našem hotelskom parkingu, tako da se ne morate brinuti o bezbednosti svog vozila tokom boravka kod nas.

Hotel je okružen predivnom prirodom Divčibara, gde možete istraživati šumske staze, uživati u šetnjama, planinarenju i raznim sportskim aktivnostima kao što su tenis, košarka i odbojka. Naša lokacija vam omogućava da se povežete sa prirodom i iskusite sve čari ovog planinskog raja.

 

Naš hotel je povoljno smešten u samom centru Divčibara, omogućavajući vam da uživate u blizini svih glavnih atrakcija i lokalnih znamenitosti. Centar grada je udaljen samo nekoliko minuta prijatne šetnje, tako da ćete imati lak pristup restoranima, prodavnicama i ostalim mestima od interesa.

Pošaljite nam upit