DOBRO DOŠLI U NAŠ HOTEL

Hotelom Divčibare uspešno upravljamo preko 15 godina

Kreiramo najbolji ugođaj za naše goste

Divčibare je poznato po svojoj očaravajućoj prirodi. Naš hotel vam omogućava da budete deo tog čarobnog okruženja. U našim udobnim sobama i apartmanima, osećaćete se kao kod kuće, okruženi svežim planinskim vazduhom i mirisom borove šume.
Nudimo preko 100 soba i apartmana, sa smeštajem za više od 250 gostiju.
Naša udobnost je jednostavna, ali pažljivo osmišljena. Imamo internet, LCD TV sa raznovrsnim kanalima, udobno opremljeno kupatilo sa kadom, sušilo za kosu, posteljinu i peškire, kozmetiku i higijenski set – sve što vam je potrebno za opuštajući boravak.
Za rekreaciju i opuštanje, nudimo vam bazen dužine 14 metara, širine 9 metara i temperature 25°C, kao i saunu za revitalizaciju tela i duha. Sportski tereni su tu za ljubitelje aktivnosti na otvorenom, dok vam naša ponuda masažanudi potpunu negu tela.
A nakon uzbudljivog dana, pozivamo vas u naš restoran gde ćete otkriti pravu magiju ukusa. Pansionski obroci, svečane večere i a la carte specijaliteti čekaju da vas zadovolje. Doručak je poslužen kao švedski sto, dok su za ručak i večeru na raspolaganju specijalno pripremljeni meni.
Hotel Divčibare je mesto gde priroda i udobnost idu zajedno, gde se jednostavnost i toplina porodične atmosfere spajaju sa lepotom Divčibara. Vaš savršen odmor počinje ovde. Dobro došli u vašu oazu prirode i udobnosti na Divčibarama.

Hotel divčibare - mountain divcibare hotel 24
Hotel divčibare - mountain divcibare hotel 23

UŽIVAJTE U POGODNOSTIMA

Hotelski Sadržaj

Relaksacija

Za ljubitelje sportskih aktivnosti na raspolaganju su 2 teniska terena sa betonskom podlogom, 4 košarkaška igrališta, 3 odbojkaška terena, jedan rukometni teren i teren za mali fudbal u blizini.

Besplatan parking​

Za sve naše goste hotela obezbeđena su tri velika parking mesta sa preko 100 komotnih parking mesta kao i parkinzi za autobuse.

TV i frižider

Većina naših soba opremljeno je sa preko 100 televizijskih i stranih kanala kao i frižider koji je na raspolaganju gostima. Mnoge sobe imaju sjajan pogled sa terase

Bazen​

Naš tim stručnjaka redovno vrši održavanje i čišćenje bazena, osiguravajući bezbednost i čistoću prostora za vašu potpunu relaksaciju u društvu vaše porodice.​

Besplatan WiFi​

Svim našim gostima u hotelu pružamo besplatan pristup Wi-Fi mreži u svim delovima hotela.

Restoran​

Spoj tradicionalne i moderne kuhinje. Pripremamo sjajne specijalitete, pansionski, svečane obroke. Doručak je na bazi švedskog stola, dok se ručak i večera serviraju po meniju.

Ana J.
Nenad S.
Marko P.

Divčibare je predivno mesto za beg od svakodnevnog stresa, a ovaj hotel je čista idila. Prelepa priroda i odlična sauna i bazen. Preporučujem da dođete sa porodicom.

Ana J.

Poslovni sastanak u hotelu DIVČIBARE bio je pun uspeha. Konferencijski prostor je odličan, bili smo 5 dana, a osoblje je profesionalno i predusretljivo. Sjajno iskustvo!

Nenad S.

Hotel DIVČIBARE je mesto za pravi relaks. Bazen i sauna su čisto opuštanje, a restoran nudi fantastične obroke. Nedavno smo bili i na venčanju gore, prelepo. Preporučujem svima.

Marko P.

Oduševljena sam hotelskom udobnošću i gostoljubivošću osoblja. Sjajan odmor uz bazen i fantastičnu hranu. Kreveti su veoma udobni i baš sam odmorila. Imaju i vodiče za obilazak planine.

Marina M.

0

kongresne sale

0
+

kapacitet svečane sale

0
+

male sale

0
+

parking mesta